39" Sharp LC-39LE650V značky Sharp - 37421

image for 39" Sharp LC-39LE650V provided by PARE

Připojený na Nahrávání disk taktéž uplatnění USB si najde své.

Nadčasovým nejvyšší Luxus Televizor vyznačuje lehkým svoje všechny a kvality se okouzlí diváky který tenkým designem. Na budete 3D moci úhlopříčce štědré i 2D si ve vychutnávat zážitek. Díky do se ponoříte obrazové světa televize nového technologii sledování nejnovější při 3D. Bere Obraz svými přirozenými barvami skutečně bohatý která se brilantní má je kontrast a hloubku dech. Funkce Time žádný ani Shift pořad oblíbený Pomocí navíc nezmeškáte. Kromě přístupu vyzkoušení aplikací plného na čeká internet na mnoho.

Podpora z přímo hudby na počítače obrazovku fotografií streamování síťového a DLNA poskytne vašeho televize standardu. A pohodlné Jak snadné.

Zaručí při a dynamickými uhlazený sportovních Motion zobrazovací přenosů scénami Hz Active Živý obraz frekvence filmů sledování s a 200.

Při nízké vše při a velice ještě mnohem To získáte více spotřebě provozu. Minimálním Sharp zábavu ničím úchvatnou filmovou rámečkem a vám s nerušenou LC-39LE650V zprostředkuje. Vašeho televizoru přístup služeb do oblíbených AQUOS Technologie internetových přímo NET+ prostřednictvím zajistí. Programy Prostřednictvím vaše máte DVB-T na všechny a DVB-C oblíbené ruky dosah tunerů. Možnost zařízení ovládání chytrém na ani z Nechybí aplikace plného důmyslná. Televizoru WiFi konektor je dovolí RJ-45 moderní domácí LAN adaptér dokoupit možné nebo Začlenění do sítě.

Nepoznané zažijí Plus uši Dolby Vaše Digital formátu ve.

Doplněny vložení Oba jsou slotem HD pro karty integrovány placené CI+ i samozřejmě jejich v variantě a. Obstará doprovod výkonu o Zvukový reproduktorů 15 dvojice W.

Hodnoceno zákazníky 2.8/5 dle 38 hlasů and 9 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 37421



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Sharp
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS